آرایشی و زیبایی

راهنمای خرید انواع عطر برای خانم‌ها و آقایان

حتماً شما هم برایتان پیش آمده که وقتی برای خرید عطر به فروشگاه مراجعه می‌کنید، فروشنده چند نوع عطر و پرفیوم مختلف مقابل شما گذاشته و شما را گیج و سردرگم می‌کند. حتی ممکن است ندانید کدام پرفیوم است، کدام ادو پرفیوم، کدام ادو تویلت و اصلاً این‌ عطرها چه فرقی باهم دارند. ما در این مقاله از لیامگ قرار است برای شما از انواع عطرها و رایحه‌ها صحبت کنیم و شما را با بهترین راهنمای خرید عطر آشنا کنیم.

حقیقتش را بخواهید دنیای عطرها آنقدر متنوع است که تصمیم‌گیری برای خرید عطر می‌تواند کار بسیار دشواری برایتان باشد. علاوه‌براین ممکن است پرفیوم یا ادکلنی که به شما پیشنهاد می‌شود، علی‌رغم این که از محبوبیت زیادی برخوردار است، برای شما مناسب نباشد. شما باید بدانید به دنبال چه عطری هستید، به چه رایحه‌ای علاقه دارید، دوست دارید عطری که استفاده می‌کنید چه طبعی داشته باشد و… . با ما همراه باشید تا جواب تمام این سوال‌ها برایتان روشن شود.

آنچه می‌خوانید… [پنهان کن]

تاریخچه عطر و پرفیوم

تاریخچه استفاده از عطر و پرفیوم قطعاً به چند سال اخیر برنمی‌گردد. می‌گویند منشأ آن ممکن است از مصر باستان باشد و بعدها هم چینی‌ها، هندوها، یونانی‌ها و رومی‌های باستان از این ماده خوشبو استفاده کرده‌اند. آن‌ها در مراسمات مذهبی، با سوزاندن اسانس و مواد معطر، فضا را خوش‌بو می‌کردند. با گذشت زمان در دوره یونان باستان نه‌تنها از عطرها در مکان‌های مقدس، بلکه در بهداشت روزانه نیز استفاده می‌شد. حتی اشاره شده که در زمان مومیایی کردن افراد، صمغ‌های خوشبو را داخل آب یا روغن خیس کرده و کنار مومیایی قرار می‌دادند تا بوی خوب بگیرد.

در مصر باستان عصاره زنبق را یک عصاره مقدس می‌دانستند که در مراسمات مذهبی از آن استفاده می‌کردند. علاوه‌براین، کتیبه‌هایی با قدمت بسیار قدیمی وجود دارد که در آن‌ها طرز گرفتن عصاره زنبق به تصویر کشیده شده است.

اولین عطر ایرانی توسط ابن‌سینا با فرآیند عصاره‌گیری به روش تقطیر با استفاده از گل رز ابداع شد. با استفاده از این روش، گلاب که یکی از پرفروش‌ترین مواد معطر است نیز به‌وجود آمد.

استفاده از عطر

عطر چیست؟

عطر به‌طور کلی ماده‌ای خالص از روغن‌ها و اسانس‌های خوش‌بوست که با الکل و آب مخلوط می‌شود. اسانس و عطر را معمولاً از روغن‌های مخصوص که از گل‌ها گرفته می‌شوند، تهیه می‌کنند. میزان الکل موجود در این عطرها یک عامل مهم برای تعیین کیفیت و ماندگاری عطر است. این خوشبو کننده‌های بدن را می‌توان بر اساس میزان اسانس یا روغنی که در آن‌ها استفاده می‌شود، به چند دسته تقسیم زیر تقسیم کرد:

انواع عطر بر اساس غلظت اسانس و روغن

انواع عطر | پرفیوم (Perfume)

پرفیوم‌ها دارای ۲۰ تا ۴۰ درصد اسانس معطر خالص و روغنی هستند و بیشترین میزان غلظت اسانس معطر را دارند. رایحه این نوع عطرها اغلب ۶ تا ۸ ساعت و برخی بیشتر باقی می‌مانند. پرفیوم‌ها از بقیه عطره ماندگارتر هستند و نسبت به آن‌ها قیمت گران‌تری دارند.

زمانی که شما از پرفیوم استفاده می‌کنید، محیطی که در آن قرار داشتید حتی مدتی پس از ترک شما ممکن است آن رایحه را داشته باشد. در حقیقت پخش بوی پرفیوم‌ها زیاد است.

پرفیوم برای افرادی که پوست حساسی دارند، گزینه بسیار مناسبی است؛ زیرا میزان الکل استفاده شده در آن کم‌تر از سایر عطرها بوده و باعث خشک شدن پوست نمی‌شود.

انواع عطر | ادو پرفیوم (Eau de Perfume)

بعد از پرفیوم، ادوپرفیوم یا EDP بیشترین میزان غلظت اسانس را دارد. این نوع عطر با داشتن ۱۵ تا ۲۰ درصد غلظت، ماندگاری خوبی دارد که البته به‌نسبت پرفیوم کمتر است. ادو پرفیوم به‌طور میانگین ۴ تا ۵ ساعت دوام داشته و قیمت ارزان‌تری نسبت به پرفیوم داشته و الکل بیشتری نیز نسبت به آن دارد. می‌توان گفت ادو پرفیوم رایج‌ترین نوع عطر موجود در بازار بوده و گزینه بسیار مناسبی برای استفاده روزانه به‌شمار می‌رود.

انواع عطر | ادو تویلت (Eau de Toilette)

ای نوع عطرها (EDT) با غلظت ۵ تا ۱۵ درصد اسانس معطر، ماندگاری کمتری نسبت به پرفیوم‌ها و ادو پرفیوم‌ها دارند و معمولاً ۲ تا ۳ ساعت دوام می‌آورند. در اکثر اوقات برای رقیق کردن عطرها در قالب ادو تویلت، رایحه برخی مواد مثل نعناع هندی و چوب را حذف می‌کنند و به جای آن‌ها از رایحه گل‌ها و مرکبات استفاده می‌کنند.

تقریباً تمامی شرکت‌های تولیدکننده عطر، ادو تویلت را در سبد محصولات خود قرار می‌دهند؛ زیرا به‌خاطر قیمت پایین‌تر نسبت به عطرهای قبلی، طرفداران زیادی دارد.

انواع عطر | ادکلن (Eau de Cologne)

ادکلن یا EDC در مقایسه با سه نوع عطر قبلی، غلظت اسانس کمتری در حدود ۳ تا ۵ درصد دارد. این نوع عطر حاوی مقدار زیادی الکل بوده و به‌همین علت تنها حدود ۲ ساعت ماندگاری دارد و بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

انواع عطر | اوفرش (Eau Fraiche)

اوفرش‌ها تنها حاوی ۱ تا ۳ درصد اسانش معطر هستند و به‌همین دلیل رایحه آن‌ها ماندگاری پایینی داشته و به‌طور کلی شاید ۲ ساعت دوام داشته باشند. این نوع عطر برخلاف قبلی‌ها که هرچه غلظت اسانس کمتر می‌شد غلظت الکل بالا می‌رفت، از الکل زیادی تشکیل نشده و بیشتر حاوی مقدار زیادی آب است. بادی اسپلش، بادی میست و افترشیو جز این دسته از عطرها هستند.

تفاوت عطر و پرفیوم و ادکلن

تفاوت پرفیوم و ادکلن و سایر عطرها، در میزان غلظت اسانس و روغن‌های معطر و همچنین الکل موجود در آن‌هاست. درصد اسانس به‌کار رفته در پرفیوم، از ادو پرفیوم، ادو تویلت و ادکلن بیشتر است.

به‌طور کلی تفاوت انواع عطر به‌صورت زیر است:

نوع عطر غلظت اسانس روغنی و معطر ماندگاری
پرفیوم ۲۰-۴۰ درصد ۶ تا ۸ ساعت
ادو پرفیوم ۱۵-۲۰ درصد ۴ تا ۵ ساعت
ادو تویلت ۵-۱۵ درصد ۲ تا ۳ ساعت
ادکلن ۳-۵ درصد ۲ ساعت
اوفرش ۱-۳ درصد ۲ ساعت

ماندگاری انواع عطر‌ها

مطمئناً حالا می‌توانید به این سوال که ماندگاری پرفیوم بیشتر است یا ادکلن پاسخ دهید. در بالا اشاره کردیم که یکی از تفاوت‌های پرفیوم و ادکلن و سایر عطرها در میزان غلطت اسانس و الکل به‌کار رفته در آن‌ها بوده و این موضوع تعیین‌کننده میزان ماندگاری آن‌هاست. بالا بودن غلظت اسانس معطر در پرفیوم و بالا بودن درصد الکل در ادکلن، باعث می‌شود پرفیوم‌ها ماندگاری بیشتری نسبت به ادکلن داشته باشند. ادکلن شاید ۲ تا ۳ ساعت ماندگاری داشته باشد.

ماندگاری انواع عطر‌ها

گروه‌های بویایی انواع عطر

این گروه‌ها شامل موارد زیر هستند. شما باید بسته به سلیقه خود به‌دنبال یکی از آن‌ها باشید:

رایحه آروماتیک (Aromatic)

رایحه‌های آروماتیک بیشتر از ترکیب مریم گلی، رزماری، زیره سبز، اسطوخدوس و گیاهانی که بوی تند علف‌گون دارند، ساخته می‌شوند. این رایحه اغلب با رایحه مرکبات و رایحه‌های تند ترکیب می‌شود.

رایحه چایپره یا مدیترانه‌ای (Chypre)

این گروه بویایی اغلب رایحه‌ای تلخ، تند، غلیظ، گرم و اشرافی دارند. رایحه‌ی این عطرها متشکل از ترکیباتی مانند خزه بلوط، لابدانوم (استخراج شده از لادن)، نعناع هندی و… است.

رایحه مرکبات (Citrus)

این گروه بویایی از زمان‌های خیلی قدیم وجود داشته و درحال‌حاضر هم در عطرسازی مدرن مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ترکیبات این عطرها از پرتقال، لیمو، گریپ‌فروت، نارنگی و… استفاده می‌شود. از ویژگی بارز این گروه بویایی، افزایش طراوت و نشاط است.

رایحه گلی (Floral)

رایحه‌های گلی، به‌دلیل ملایم و طبیعی بودن، در بسیاری از عطرها استفاده می‌‍شوند و طرفداران زیادی دارند. عطر گل‌های نیلوفر، یاس، رز، مریم، بنفشه در بسیاری از عطرهای زنانه مورد استفاده قرار گرفته و موجب طراوت و شادابی می‌شود.

رایحه چرمی (Leather)

از نظر تاریخی رایحه چرم یکی از نخستین رایحه‌ها در عطرسازی بوده و در صنعت عطرسازی به قرن ۱۶ برمی‌گردد. گروه بویایی چرمی از منابع طبیعی و حیوانی و به شیوه صنعتی بدست می‌آید. به‌دلیل بدست آوردن ترکیبی خوشایند، آن را با دیگر نت‌ها مانند نت گل یا میوه‌های مختلف، مشک، نت‌های دودی و دیگر منابع حیوانی و گیاهی و چوب‌های مختلف ترکیب می‌کنند تا به یک رایحه غنی و هیجان‌انگیز برسند.

رایحه شرقی (Oriental)

این گروه در اروپا و آمریکا طرفداران بسیاری دارد؛ دلیل آن هم به کار بردن ترکیبی از ادویه‌ها در این عطرهاست. یکی از مواد اصلی‌ که در رایحه‌های شرقی به کار می‌رود، عنبر سائل است. از ویژگی‌های بارز این ماده رایحه‌ی شیرین با بویی از خاک است. رایحه‌های شرقی علاوه‌براین، از موادی مثل مشک، وانیل، صمغ و چوب‌ تشکیل شده‌اند.

رایحه چوبی (Woody)

این روزها برندهای زیادی در ترکیبات عطرهایشان به میزان زیادی روی رایحه‌های چوبی تمرکز می‌کنند. عطرهایی که در این دسته قرار می‌گیرند، زمان استشمام بوی چوب‌های معطر که در صنعت عطرسازی به کار می‌روند مثل اسانس چوب صندل، چوب خشک و تند سرو و وتیور و… می‌دهند.

شرایط نگهداری انواع عطر و پرفیوم

۱. در جای خشک و به‌دور از رطوبت نگهداری شود.

رطوبت قاتل عطر و ادکلن است و بهتر است در هیچ شرایطی عطرها و ادکلن‌های خود را در محیط مرطوب نگه‌داری نکنید. اگر قص نگهداری عطر و ادکلن در حمام را دارید، بهتر است آن‌ها را درون کمدی قرار دهید که رطوبت از آن عبور نکند.

۲. در جای تاریک و بدون نور نگهداری شود.

عطرها و ادکلن‌های ما شدیداً به نور واکنش نشان می‌دهند و کیفیت آن‌ها در مقابل نور کاهش پیدا می‌کند. توجه داشته باشید میز یا مکانی که عطرهایتان را روی آن قرار می‌دهید، در مقابل نور مستقیم خورشید نباشد.

۳. بعد از استفاده از عطر، درب آن بسته شود.

باز ماندن درب عطر و ادکلن به‌مدت طولانی سبب پریدن رایحه عطر شده و از کیفیت بوی آن می‌کاهد. پس یادتان باشد بعد از استفاده، درب آن باید به‌سرعت بسته شود.

۴. در محفظه‌ای مات نگهداری شود.

بهتر است از محفظه‌های مات برای نگهداری عطرهای خود استفاده کنید تا با عبور نور از شیشه‌ی آن‌ها کیفیت‌شان کم نشود.

۵. آ‌ن‌ها را به‌شدت تکان ندهید.

تکان دادن شدید عطر و ادکلن باعث بهم‌ریختگی بافت‌ آن‌ها می‌شود. همچنین اصلاً نیازی به تکان دادن نیست؛ چون عطرها و حتی بادی اسپلش‌ها حاوی موادی نیستند که در ظرف ته‌نشین شوند و نیاز باشد آن‌ها را تکان داد.


اگر مشتاق هستید تا با نحوه استفاده از بادی اسپلش و چگونگی پیدا کردن یک بادی اسپلش مناسب آشنا شوید، مقاله زیر را از دست ندهید.

 


۶. در جای تمیز و به‌دور از گردوغبار نگهداری شود.

تمیز نگه‌داشتن عطرها و ادکلن‌های ما به ماندگاری بیشترشان کمک می‌کند. پس یادتان باشد که بعد از هربار استفاده آن‌ها را درون محفظه‌ای تمیز قرار دهید تا از هرگونه گردوغباری دور باشند.

۷. در جای گرم نگهداری نشود.

عطرهایتان را از گرما دور نگه دارید. داخل کشو و کمد محیط خوبی برای نگهداری از عطرهاست. یادتان باشد که از نگهداری آن‌ها در یخچال هم خودداری کنید؛ زیرا یخ‌زدگی هم باعث از بین رفتن عطرها می‌شود.

بالا بردن ماندگاری انواع عطر و پرفیوم روی پوست

۱. مرطوب نگه داشتن پوست

استفاده از کرم‌ها و لوسیون‌های فاقد بو به شما کمک می‌کند تا قبل از استفاده از عطر پوست‌تان را مرطوب کرده و ماندگاری رایحه پرفیوم و ادکلن را در شبانه‌روز بالا ببرید.

۲. به همراه داشتن یک نمونه کوچک از عطر

اگر می‌ترسید که در طول روز رایحه ادکلن شما کم شود، می‌توانید یک نمونه کوچک آن را در کیف خود به همراه داشته باشید تا در مواقع نیاز از آن استفاده نمایید.

۳. استفاده از آن روی نقاط نبض‌دار بدن

استفاده از عطر روی نقاط نبض‌دار بدن به پخش بوی بهتر آن کمک می‌کند. توصیه می‌شود عطر و ادکلن خود را روی نقاطی مانند مچ دست، رگ گردن و یا بخش داخلی آرنج خود بزنید.

۴. مالش ندادن محل عطر و پرفیوم

عده‌ای به اشتباه فکر می‌کنند که اگر روی عطر زده‌شده روی پوست‌شان را مالش دهند می‌توانند ماندگاری آن را افزایش دهند؛ اما این تفکر اشتباه است. مالش دادن عطر روی پوست فقط ساختارش را بهم ریخته و کیفیت آن را کاهش می‌دهد.

۵. نگه‌داری مناسب عطرها

نگهداری عطر و پرفیوم در گرما و رطوبت باعث تجزیه ترکیبات آن‌ها شده و کیفیت‌شان را کاهش می‌دهد. برای نگهداری عطر و ادکلن بهتر است از مکان‌های خشک و خنک استفاده نمایید.

دلیل استفاده از الکل در انواع عطر

از آنجایی که الکل ماده‌ای فرار است، کمک می‌کند تا رایحه عطر ما به‌خوبی در فضا پخش شده و به مشام دیگران برسد. در واقع با به‌کارگیری الکل در عطر، آن را رقیق کرده و افشانندگی آن را بالا می‌برند. علاوه‌براین، الکل باعث می‌شود روی پوست شما حس خنکی ایجاد شود و این به‌خصوص در فصل تابستان لذت‌بخش است.

دکانت عطر چیست؟

دکانت درحقیقت به انتقال مقدار کمی از عطر به ظرف دیگر گفته می‌شود. این محصولات ممکن است به‌صورت بطری‌های رولی و کوچکی ارائه شوند و هدف از عرضه آن‌ها مقرون‌به‌صرفه بودن‌شان برای مشتری است.

سمپل عطر چیست؟

سمپل‌ها معمولاً شیشه‌های مینیاتوری کوچکی با حجم یک یا دو میل عطر هستند که با هدف تبلیغ و تست عطر به‌صورت رایگان در اختیار مشتری قرار می‌گیرد.

تفاوت تستر عطر با پرفیوم و ادکلن

تسترها عطرهای اورجینالی هستند که معمولاً در یک جعبه کارتنی بدون برچسب عرضه می‌شوند. معمولآً قیمت پایین‌تری نسبت به عطر اصلی دارند و تفاوت‌شان با عطر اصلی بیشتر در بسته‌بندی آن‌هاست. تسترها در فروشگاه‌های لوازم آرایشی پیش از خرید به مشتری داده می‌شود تا عطر را امتحان کند.

انواع نت‌ های بویایی

شما فقط در موسیقی نیست که با واژه “نت” آشنا می‌شوید؛ در دنیای عطرها، نت‌ یا آکورد نشان‌دهنده ترتیب آزاد شدن رایحه‌های به‌کار رفته در عطر است. در حالت کلی هر عطر از ۳ رایحه و ترکیب تشکیل شده است:

۱. رایحه یا نت پایه (Top Note)

این نت رایحه‌ای است که بلافاصله بعد از استفاده از عطر به مشام شما می‌رسد و اغلب بویی تازه و تند دارد. این نت معمولاً دوام کمی دارد؛ زیرا از رایحه‌های سبکی در آن استفاده شده است. معمولاً رایحه مرکبات و گل‌ها در نت ابتدایی انواع عطر استفاده می‌شوند.

۲. رایحه یا نت میانی (Middle Note)

وقتی نت ابتدایی تبخیر شده و از بین رود، نت میانی به مشام می‌رسد. این نت دوام بالاتری نسبت به نت اولیه دارد و آن را ملایم‌تر می‌کند. نت میانی معمولاً ۳۰ دقیقه بعد از اسپری کردن عطر به مشام ما می‌رسد و معمولاً از رایحه‌های تازه و مرکبات تشکیل شده است.

۳. رایحه یا نت پایه (Base Note)

نت عطرها

این رایحه با سرعت کمتری حس بویایی رو تحریک می‌کند؛ اما ماندگاری بالاتری نسبت به نت‌های قبلی دارد و می‌تواند تا چند ساعت روی پوست بماند. تنباکو، چوب‌ها، مشک و وانیل معمولاً در نت‌های پایای به‌کار می‌روند.

طبع عطرها

طبع عطرها به دو گروه سرد و گرم تقسیم می‌شود. عطرهای گرم در فصول سرد سال مورد استفاده قرار می‌گیرند و عطرهای سرد و خنک مناسب فصل‌های گرم سال هستند.

کدام عطرها برای فصول گرم مناسب هستند؟

در فصول گرم، به‌علت شرایط آب‌و‌هوایی و تعرق زیاد، استفاده از رایحه‎‌های خنک و ترش، تلخ و سرد، جنگلی و وحشی توصیه می‌شود. این رایحه‌ها باعث می‌شود حس گرمای محیط کمتر شده و حس سرمای خوبی به شما و اطرافیان‌تان منتقل شود.

کدام عطر و پرفیوم‌ها برای فصول سرد مناسب‌اند؟

در فصول سرد به‌دلیل دمای پایین هوا، الکل موجود در عطرها دیرتر بخار می‌شود و ماندگاری عطر و ادکلن بالا می‌رود. برای همین پیشنهاد می‌شود در فصول سرد سال از رایحه‌های سنگین مانند عطرهای شیرین، تند، تلخ و گرم استفاده شود.

نحوه تشخیص عطر اصل از تقلبی

بهترین روش تشخیص عطر و پرفیوم اصل، خریداری آن‌ها از فروشگاه‌های معتبر است. دقت داشته باشید فروشگاهی که از آن خرید می‌کنید، حتماً نماد اعتماد الکترونیک را داشته باشد.

حالا وقت آن رسیده تا شما را با چندتا از بهترین پرفیوم‌های ایرانی آشنا کنیم:

پرفیوم‌های تراست

فرمولاسیون و طراحی این پرفیوم ۱۰۰ میلی‌لیتری توسط بهترین کمپانی‌ها و با استفاده از مرغوب‌ترین اسانس‌ها با غلظت ۳۵ درصد انجام شده است. شیشه این محصولات مات بوده و یک ویژگی خیلی عالی برای افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت این پرفیوم‌هاست. علاوه‌براین، رنگ‌های به‌کار رفته در این عطرها هیچ لکی روی لباس به‌جای نمی‌گذارند و آسیبی به بافت پارچه نمی‌رسانند. در ادامه از هرکدام از این پرفیوم‌ها و رایحه‌ی آن‌ها برایتان صحبت کردیم:

پرفیوم Jardin D’or تراست

این عطر، یک انتخاب عالی برای خانم‌های جذاب و شیکی است که به‌دنبال رایحه‌ای خنک و شیرین هستند. رایحه‌ گلی میوه‌ای در ساختار این عطر، یکی از عناصر مهم در عطرسازی مدرن است که باعث القای حس طراوت و شادابی در شما می‌شود. از اسانس‌های بکاررفته در این عطر می‌توان به گریپ فروت، پشن فروت، گل صدتومانی، کاج ایتالیایی، وانیل و ارکیده اشاره کرد.

پرفیوم Jardin D’or تراست

پرفیوم Utopique تراست

در ساختار این عطر ملایم و شیرین از نت‌هایی متضاد استفاده شده است. نت ابتدایی آن، با رایحه ترنج و پوست گریپ‌فروت، حس شادی و تازگی را به شما هدیه می‌دهد. وجود رایحه زعفران و گل‌های یاسمن و بنفشه در نت میانی آن، انرژی و هیجان شما را بالا می‌برد و در انتها نیز رایحه‌های وانیل، چرم و شکر، آرامش و اعتمادبه‌نفس شما را ارتقا می‌دهند.

پرفیوم Utopique تراست
پرفیوم Utopique تراست

پرفیوم Jardin Noir تراست

این عطر آروماتیک مردانه، سمبلی از تازگی، قدرت، تحرک و انرژی است. رایحه‌های آکواتیک آن، موجب خنکی این عطر شده است. نت‌های پایه این عطر، گریپ فروت، چوب گایاک و کهربا همراه با آکوردی دریایی است که باعث می‌شود رایحه‌ای ورزشی، تند و خنک داشته باشد.

پرفیوم Jardin Noir تراست
پرفیوم Jardin Noir تراست

پرفیوم Rouge blanc تراست

نت‌های پایه این عطر، ادویه‌های گرم، کارامل، کاپوچینو و وانیل هستند. آکوردهای اصلی این عطر نیز گل‌های یاسمن، مگنولیا و چوب صندل است. این عطر، با رایحه‌ای گرم و شیرین باعث بالا رفتن انرژی و هیجان در شما می‌شود. استفاده از این عطر به خانم‌های جوانی توصیه می‌شود که مایلند در مجالس و مهمانی‌ها، با طراوت رایحه‌های شرقی نظرها را به خود جلب کنند.

پرفیوم Rouge blanc تراست
پرفیوم Rouge blanc تراست

پرفیوم Chevalier تراست

این عطر، با الهام از رایحه‌هایی طبیعی همچون گیاه شمعدانی، اسطوخودوس، خزه و بلوط، جسارت مردانه را القا می‌کند. پس می‌توان این عطر را بدون تردید برای روزهایی خاص، تاثیرگذار و ماندگار در اذهان انتخاب کرد. البته طراوت رایحه ازون و پرتقال، این عطر را برای استفاده در تمامی موقعیت‌ها ایده‌آل ساخته است.

پرفیوم Chevalier تراست
پرفیوم Chevalier تراست

پرفیوم Jolie تراست

رایحه ملایم، شیرین، خنک و میوه‌ای این عطر، جلوه‌گر لطافتی است زنانه. ترکیب عصاره گل‌های بنفشه، ویستریا، شکوفه هلو و گل صدتومانی و آغشتگی به طراوت چای‌سبز و لیمو، آن را به یک انتخاب بدون چون و چرا برای خاص‌پسندان تبدیل کرده است‌.

پرفیوم Jolie تراست
پرفیوم Jolie تراست

سوالات متداول در خصوص انواع عطر

چه نوع عطری بهتر است؟

عطرهایی که غلظت بالاتری از مواد معطر و ماندگاری بیشتری روی پوست دارند، از همه بهتر هستند.

عطر EDP بهتر است یا EDT؟

ماندگاری EDP بیشتر از EDT است؛ زیرا حاوی مواد معطر بیشتری است. EDP ممکن است برای برخی خیلی قوی یا خیلی گران باشد؛ برای همین ممکن است ترجیح دهند تا به جای آن از EDT استفاده کنند که مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

آیا عطرها منقضی می‌شوند؟

عطرهای زیادی تاریخ مصرف خاصی ندارند و حتی تا ۱۰ سال هم ممکن است ماندگار باشند. میزان ماندگاری عطرها متفاوت است.

برای خرید عطر باید چه مواردی را در نظر گرفت؟

رایحه مورد علاقه، نوع پوست، میزان ماندگاری عطرها و هزینه‌ای که می‌خواهید بابت آن بپردازید.

کلام آخر!

در این مقاله شما را با انواع عطر، پرفیوم، ادو پرفیوم، ادو تویلت، ادکلت و اوفرش آشنا کردیم و سعی کردیم تا شما را با راهنمای خرید عطر و ادکلن آشنا کنیم. حالا شما با شناخت انواع رایحه‌ها و غلظت انواع عطرها می‌دانید که باید به دنبال چه عطری باشید و کدام‌یک از انواع عطر برایتان مناسب است.

همچنین شما می‌توانید برای آشنایی با عطرهای تراست و دیگر محصولات بهداشتی و آرایشی این برند به وب‌سایت لیاتیم مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *